Zakelijk

Zwartgroen Zakelijk: u vraagt, wij leveren.

Als zakelijke klant zetten we u graag in het zonnetje. Dit doen we onder andere door een persoonlijke service, een snelle levering, hoogwaardige materialen, scherpe prijzen en staffelkortingen.

Staffelkorting

Extra korting, betere marges en bestellen op rekening

Eigen logistiek

Eigen logistiek en (spoed)levering op locatie

Maatwerk

Uw product op maat, wij zijn maatwerk specialist!

Klantmanager

Een persoonlijk aanspreekpunt

kunstgras-victoria30-6
Gootdrain installeren
DSC_9412

Shoppen voor uw sector

Al meer dan 13 jaar werken we nauw samen met bedrijven uit diverse sectoren, waaronder grond-, water- en wegenbouw, hoveniersbedrijven, campings en nog vele anderen. Om ideeën op te doen, nodigen we je uit om onze projectpagina te bezoeken of op je sector hieronder te klikken en te ontdekken wat je nodig hebt voor je volgende project!

 

zwartgroen zakelijk

Zwartgroen Zakelijk: u vraagt, wij leveren.

Als zakelijke klant bent u bij ons van groot belang en daarom zetten wij u graag in het zonnetje. Wij bieden u een persoonlijke service op maat, waarbij wij met u meedenken en u adviseren over de beste oplossingen voor uw projecten. Ook kunt u bij ons rekenen op een snelle levering van hoogwaardige materialen tegen scherpe prijzen. Bovendien bieden wij staffelkortingen aan bij grotere bestellingen.

Onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van tuin en onderhoud maken ons een betrouwbare partner voor uw bedrijf. Neem gerust contact met ons op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.