Worteldoek

Worteldoek

Worteldoek kopen? Zwartgroen.nl biedt een ruim assortiment in worteldoek. Wij verkopen worteldoek in verschillende soorten en maten. Ook hebben wij worteldoek van verschillende kwaliteiten.

Wat is een worteldoek?

Worteldoek is een doek dat is geweven uit zwart polyester. Het heeft als voordeel dat het wel water maar geen licht en wortelgroei doorlaat. Worteldoek is op rol, in standaardpakketten en in maatwerk verkrijgbaar en in verschillende breedtes: 0.5, 1.05, 1.25, 1.65, 2.1, 3.3, 4.2 en 5.2. Ook hebben we verschillende kwaliteiten worteldoek, we kunnen u een 100 grams Aziatische kwaliteit worteldoek (zwart en wit) aanbieden of een Europese variant worteldoek in 100, 130, 160 of 190 gram.

Voordelen worteldoek:

  • Worteldoek is waterdoorlatend.
  • Worteldoek gaat wortelgroei tegen.
  • Worteldoek biedt stabiliteit aan de grond.
  • Worteldoek van Zwartgroen.nl is duurzaam en gaat lang mee.
  • Worteldoek is eenvoiudig te bevestigen met grondpennen

Waarom Worteldoek?

Waarom is het verstandig om worteldoek te gebruiken? Worteldoek leg je onder je bestrating grind of houtsnippers om de groei van onkruid tegen te houden. Stel je maar eens voor hoe het erna een lange tijd uit zou gaan zien als je het gebruik van worteldoek achterwege zou laten. Voor je het weet staat er een heleboel onkruid en mos tussen je tegels of komen er tussen het grind allerlei sprieten onkruid tevoorschijn.

Worteldoek kopen? Wij geven u graag persoonlijk advies!

Advies nodig bij het uitzoeken van het juiste worteldoek? Wij adviseren u graag over ons assortiment worteldoek. U kunt telefonisch contact opnemen met het nummer 0228 748 123 of u kunt mailen naar info@zwartgroen.nl.

Worteldoek Aziatische kwaliteit vs Worteldoek Europese kwaliteit

Wij verkopen zowel worteldoek van Aziatische kwaliteit als worteldoek van Europese kwaliteit. De Europese varianten hebben een betere UV-bestendigheid en zijn vaak ook wat steviger.