Vogelnet bescherming? Zo bescherm je fruit en gewassen!

vogelnet
vogelnet

Vogelnet bescherming? Zo bescherm je fruit en gewassen!

Met vogelnet bescherm je jouw gewassen, moestuin, fruitbomen, fruitplanten en boomgaarden tegen hongerige indringers, zoals vogels en ongedierte. Lees verder om te leren hoe je dit kunt doen met behulp van vogelnet.

Waarvoor gebruik je vogelnet?

Vogelnet is multifunctioneel en wordt eindeloos gebruikt ter bescherming van tuinen en landerijen. Het houdt vogels zowel binnen als buiten (vogelwering) het net. Denk bijvoorbeeld aan groente en fruit in (moest)tuinen, fruitbomen- en planten, boomgaarden en struiken die kunnen worden aangetast door vogels. Je kunt je vissen beschermen door vogelnet over je vijver heen te spannen. Stichting Wings of Change gebruikt onze netten om de vogels veilig in hun volière te houden. Let op: om katten in de tuin te houden verkopen wij speciaal kattengaas.

De voordelen van vogelnet

  • Stevig materiaal (32 gr/m2 in plaats van de veel verkochte 10 a 15 gr/m2);
  • Duurzame kwaliteit (geen nylon);
  • Naast zwart ook in de kleur blauw verkrijgbaar ter voorkoming dat vogels verstrikt raken link: ;
  • Licht van gewicht;
  • Beschermt gewassen, fruitbomen, boomgaarden moestuinen, struiken en vijvers;
  • Makkelijk te bevestigen;
  • Ruitvormige maaswijdte van 28 mm.

Hoe gebruik je vogelnet?

Als het vogelnet wat hoger komt te hangen, kun je het gemakkelijk bevestigen met behulp van een houten frame en tie-rips of gespannen kabels. Wordt het net lager bij of op de grond geplaatst? Dan kun je grondpennen gebruiken om het net vast te zetten.

Maatwerk

Wij leveren vogelnetten in zowel maatwerk als pakketten. Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem dan contact op met onze maatwerkexperts via info@zwartgroen.nl of bel naar 0228 748 123. We helpen je graag verder!

Share this post