Verzendkosten

Verzendkosten

Verzendtijd

We streven ernaar om bestellingen doorgaans binnen ongeveer 2 werkdagen te leveren. De daadwerkelijke verzendtijd kan echter variëren, afhankelijk van de bestemming. Ons proces aan de zijde van de webshop verloopt echter altijd volgens een vast schema.

Elke werkdag verwerken we ‘s ochtends alle orders die tot dan toe zijn ontvangen. Deze orders worden vervolgens doorgestuurd naar ons magazijn, waar ze worden voorbereid voor verzending. In de namiddag worden de pakketten opgehaald door de koerier, die dan de levering van ons overneemt. Vanaf dit moment kunt u het pakket volgen met behulp van de Track and Trace-code die u per e-mail ontvangt.

Over het algemeen duurt dit proces ongeveer 1 werkdag. De levering door de koerier duurt vervolgens ook ongeveer 1 dag binnen Nederland. Voor verzendingen naar België houden we meestal rekening met een extra dag voor het transport.


Nederland

Standaard zendingen Palletwerk – standaard
Klasse Type
0-20 kg € 9,95 Mini € 40
20-30 kg € 14,95 Euro € 60
per pakket Blok € 85
Ophalen € 20
Palletwerk – speciaal
Waddeneiland toeslag 2,3m Corten € 100
Texel + € 19 Kunstgras € 75
Rest + € 23,96 Bigbags € 90
Volle 100m rol – enkel Volle 100m rollen – meerdere
Breedte Breedte
3,3m € 50 3,3m € 125
4,2m € 75 4,2m € 125
5,2m € 90 5,2m € 150

Belangrijke informatie

  • Helaas bieden wij alleen pakketophaling binnen Nederland aan.
  • De toeslag voor levering op de Waddeneilanden geldt alleen voor standaardzendingen en wordt bovenop de standaardkosten in rekening gebracht.
  • U kunt tot maximaal 10 bigbags met dezelfde zending verzenden, zonder extra kosten.

België

Belangrijke informatie

  • Voor palletzendingen naar België gelden twee verschillende prijsklassen, afhankelijk van de zone. De zones zijn te vinden op de bijgevoegde kaart.
  • U kunt tot maximaal 10 bigbags per zending meesturen zonder extra kosten.
  • Helaas bieden wij geen ophaalservice voor retourzendingen uit België aan.

Overige bestemmingen

Wij verzorgen niet alleen leveringen in Nederland en België, maar leveren ook regelmatig aan Duitsland. Daarnaast kunnen wij ook buiten deze regio’s leveren; zo hebben wij zelfs een keer geleverd (inclusief onze legservice) op Aruba!

Voor leveringen buiten onze standaardregio’s hanteren we meestal een offertebeleid. Indien u geïnteresseerd bent in het plaatsen van een bestelling of het inschakelen van onze service buiten onze gebruikelijke regio’s, kunt u ons hiervan op de hoogte stellen. Wij stellen dan graag vrijblijvend een offerte voor u op.


Als u nog vragen heeft over de verzendkosten, als u het niet eens bent met de kosten, of als u vermoedt dat er een fout is gemaakt in de berekening, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u verder te helpen.