Terrasschermen

Terrasschermen van Luxxout

Luxxout dealer

Zwartgroen is uw Luxxout dealer. Luxxout is de leverancier van prachtige kwalitatieve terrasschermen. In onze showroom kunt u ze met eigen ogen bewonderen! Op deze pagina vindt u meer informatie over de innovatieve terrasschermen van Luxxout.

U kunt een keuze maken uit de volgende types:

Solem – Pergola overkapping

Vita – Windscherm verticaal

Inova – Windscherm horizontaal

Solem

Met de Solem geniet u ook op warme zomerdagen optimaal van het buitenleven onder uw pergola. Bij een te felle zon schuift u de zonwering heel gemakkelijk uit en neemt u heerlijk plaats in de schaduw. Wanneer u geen beschutting meer wenst, schuift u de terrasoverkapping eenvoudig weer in.

Inova

Winsdscherm Inova blinkt uit in veelzijdigheid, het scherm kunt u zijdelings uitrollen. Het is – afhankelijk van de doekkeuze – te gebruiken als windscherm, zonnescherm, regenscherm en privacyscherm. De perfecte oplossing voor uw terras, balkon, veranda, zwembad of jacuzzi.

Vita

Windscherm Vita verrijkt uw buitenleven. Hij houdt u uit de wind en felle zon. Én beschermt tegen regen en glurende buren. Dankzij dit stijlvolle windscherm geniet u eindeloos van uw tuin, terras, balkon, veranda of zwembad. De Vita wordt naar beneden uitgerold!

Mogelijkheden

Voor alle schermen zijn er diverse mogelijkheden, zodat u het doek helemaal kunt samenstellen in uw eigen stijl!

Afmeting

Alle schermen zijn in de gewenste lengte en breedte leverbaar. Alles kan namelijk op maat gemaakt worden!

Doek

Voor de doeken kunt u kiezen uit 3 verschillende soorten: een windscherm, een regen & zonnescherm of een privacyscherm.

Kleur

Zowel de doeken als de cassettes waar de doeken in zitten kunnen in de gewenste kleur geleverd worden.

Contact informatie

Bent u enthousiast geworden over onze terrasschermen? Vraag dan een vrijblijvende maatwerk offerte op! Vermeld daarin het gewenste type, de lengte en de breedte. U kunt ook altijd langskomen in onze showroom! We staan u graag te woord en voorzien u van advies.

Kijk dan hieronder voor onze contact gegevens!