Shadow Comfort

Shadowcomfort - Schaduwdoeken voor u!

Shadow Comfort in het kort

  • Elke gewenste afmeting
  • Verschillende kleuren en kwaliteiten
  • Makkelijk te bevestigen
  • Scherpe prijs
  • Veel toepassingen

De Shadowcomfort producten

Harmonicadoek

Heeft u een pergola of een terras in de tuin staan en wilt u hier ook van het buitenleven genieten als de zon wel heel erg fel schijnt? De harmonicadoeken van Shadowcomfort kunt u makkelijk in en uit schuiven via een touw en een katrollen systeem. Hierdoor kunt u van de schaduw genieten in de felle zon, wilt u weer van de zonnestralen genieten, dan schuift u het harmonica doek makkelijk weer in.  Leverbaar in verschillende kleuren en afmetingen!

Schaduwdoek

Schaduwdoeken zijn ideaal om schaduw te creeëren in de felle zon. De doeken zijn leverbaar in verschillende vormen, kleuren en afmetingen. Door de ogen kan u de schaduwdoeken makkelijk bevestigen boven uw grasveld, speelplaats, terras, enz.

Verandadoek

Wilt u op uw veranda beschut zitten tegen de wind en de zon? De verandadoeken van Shadowcomfort zijn er in diverse varianten, zodat er altijd een geschikte optie voor u bij zit. U kunt kiezen voor een permanent verandadoek, met een oprolsysteem, met een rits, met ramen en met een rails systeem.

Gordijndoek

Wilt u uw veranda, overkapping of pergola af en toe afschermen met een doek. Kies dan voor een Shadow comfort gordijn systeem. Doordat het doek aan een rails vastzit, kunt u makkelijk het gordijn heen en weer bewegen zodat u altijd de gewenste hoeveelheid schaduw en windreductie heeft.


Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van onze Shadowcomfort producten of wilt u een vrijblijvende maatwerk offerte?
Kijk dan hieronder voor onze contact gegevens!