Review Policy

Wij zijn geïnteresseerd in jouw mening over je aankoop bij Zwartgroen. Daarom sturen we je na je aankoop via Trusted Shops een uitnodiging om een review achter te laten. Door een review in te vullen, kun je andere klanten helpen bij het maken van de juiste keuze. Op deze pagina leggen we stap voor stap uit hoe we omgaan met jouw review en welke regels van toepassing zijn.

Trusted Shops

Als je bij ons een bestelling hebt geplaatst, krijg je 14 dagen na het plaatsen van je bestelling via Trusted Shops een uitnodiging om een review te plaatsen. Ook deze beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet je zeker dat de reviews die je hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Als Trusted Shops twijfelt over de echtheid van een review, kunnen ze je om een aankoopbewijs vragen.

Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of als er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vind je op de website van Trusted Shops: https://www.trustedshops.nl/reviews/

Reviews die wij afkeuren

Wij keuren je review af als deze in strijd is met onze richtlijnen voor het plaatsen van een review. Hieronder vallen onder andere:

  • Ongepaste en/of privacygevoelige informatie;
  • Strafbare uitingen zoals bijvoorbeeld racistische opmerkingen en grof taalgebruik;
  • Het melden van persoonsgegevens;
  • Foutieve informatie die niet langer relevant is voor het product;
  • Teksten die verwijzen naar een concurrent met bijvoorbeeld prijsvergelijkingen en/of andere commerciële uitingen

Voor het verzamelen van reviews gebruiken wij de software van Trusted Shops en conformeren wij ons aan de richtlijnen van dit onafhankelijke platform. Alleen klanten die daadwerkelijk een product gekocht hebben of een service-ervaring gehad hebben, worden uitgenodigd om een review te geven via Trusted Shops. Het volledige overzicht van de richtlijnen van het onafhankelijke platform van Trusted Shops kun je via deze link terugvinden https://www.trustedshops.nl/keurmerk/.