Pergola’s

Pergola's

Meer tuin, nog méér genieten!

Wilt u ook zo’n mooie zithoek in uw tuin hebben?
Een plekje op het terras om uit de wind te zitten, of een lekker stukje schaduw creëren. Daar waar gezellige avondjes gehouden kunnen worden onder de spots, of om droog te zitten voor een najaars-barbeque.

Het kan allemaal met een van onze prachtige op maat gemaakte pergola’s.

Stijlkeuze

U kunt bij ons terecht voor pergola’s in verscheidene stijlen. We zijn gespecialiseerd in houten pergola’s en in aluminium pergola’s. Beide stijlen hebben hun eigen unieke uitstraling en ook allebei aparte voordelen ten opzichte van elkaar.

De houten pergola’s worden volledig handgemaakt door onze ervaren timmerman, en de aluminium pergola’s worden geleverd door Luxxout. Zowel de houten als de aluminium pergola’s zijn aan te passen naar eigen wensen.

Heeft u een moderne look in gedachten dan zal de aluminium pergola snel in de smaak vallen, met een groot tal aan luxe uitbreidingen van Luxxout zelf.

Of vindt u de natuurlijke uitstraling van hout mooier? Dan kunt u uw genot op met de tal aan mogelijkheden van de houten pergola’s. Onze timmerman is zeer bedreven en kan uw pergola met gemak in de door u gewenste stijl vormen.

Heeft u behoefte aan een specifieke kleur? Dat is natuurlijk geen probleem. De aluminium pergola’s zijn in nagenoeg elke bedenkbare kleur te coaten, en eveneens kunnen de houten pergola’s behandeld worden met elke wensbare verf of beits.

Alles op maat

Ongeacht waar uw keuze op valt, wij leveren altijd maatwerk pergola’s. U zult bij ons dan ook absoluut geen kant-en-klare massaproductie bouwpakketjes vinden.

U geeft ons uw wensen door en eventuele afmetingen zoals u deze gemeten heeft en aan de hand hiervan zullen wij samen met u uw droompergola samenstellen.

U kunt natuurlijk ook onze timmerman langs laten komen om in te laten meten. Er wordt dan op de millimeter nauwkeurig gemeten waarmee we gegarandeerd de perfecte pergola voor u kunnen construeren.

Het frame en diens stijl is natuurlijk pas het begin van onze luxe pergola opties. Onze pergola’s zijn op tal van manieren uit te breiden om de perfecte zithoek te maken!

We hebben een zeer groot aanbod aan schaduwdoeken en winddoeken die eenvoudig te bevestigen zijn aan uw pergola. Maar uiteraard zijn er ook ingebouwde oplossingen, oprolbare windschermen en zonwering van Luxxout bieden de ultieme bescherming tegen weer en wind.

Of als doeken niet uw stijl zijn kunt u altijd nog kiezen voor stijlvolle lamellen. Deze bieden eveneens prima dekking, en creëren ook een mooi geheel in de pergola.

Vrijblijvende offerte

Heeft u interesse in één van onze prachtige pergola’s op maat? Neem dan contact met ons op via [email protected] of tijdens werkdagen op 0228 – 748 123.

U kunt bij ons altijd terecht als u vragen heeft, of als u een vrijblijvende offerte wilt aanvragen voor uw gewenste pergola.