Over ons (nieuw)

Welkom bij Zwartgroen

Zwartgroen BV is importeur en distributeur voor de tuin- en agrimarkt.
Door korte lijnen in de distributieketen hanteren wij lage prijzen, terwijl we tegelijkertijd altijd op zoek zijn naar de beste kwaliteit.

  • De kunstgras specialist van Noord-Holland
  • Sterk in maatwerk
  • De beste kwaliteit voor de scherpste prijs

Het beste advies

Wij vinden de tevredenheid van onze klanten belangrijk en ons team staat altijd klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Naast verkoop van producten hebben we zelf ‘in de klei’ gestaan. Zo kunnen we u vanuit  ruim 13 jaar ervaring voorzien van advies, voor particulier en professional.

Installatie

Zoekt u een professionele installateur? In samenspraak kunnen we ter plaatse installatie werkzaamheden verrichten. Voor de grotere installatiewerkzaamheden hebben wij een netwerk van aangesloten hoveniers opgebouwd. Wij kunnen u in contact brengen met een hovenier in uw regio. Neem vrijblijvend contact met ons op: dan zoeken we samen naar de beste oplossing voor uw project.

Contact

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur telefonisch bereikbaar via 0228-748123 (*in maart t/m oktober zijn we ook op zaterdag van 10.00 – 16.00 geopend). U kunt ook uw (aan)vraag sturen naar [email protected]. Bent u een zakelijke klant? Dan nodigen we u uit om een kijkje te nemen op de pagina voor zakelijke klanten.

Onze projecten

Bekijk onze mooiste tuinprojecten van de afgelopen 13 jaar. Van kunstgras tot glazen schuifwanden. Laat u inspireren!

Zwartgroen Zakelijk

Zwartgroen Zakelijk richt zich op professionals werkzaam in o.a. de grond-, water- en wegenbouw, recreatie, hoveniers en woningbouwverenigingen.