Zwartgroen.nl – Dé buitenspecialist – Meer tuin, Minder onderhoud!

Zwartgroen.nl - Meer tuin, Minder onderhoud

Zwartgroen.nl – Dé buitenspecialist – Meer tuin, Minder onderhoud!

Zwartgroen.nl – Dé buitenspecialist – Meer tuin, Minder onderhoud!

Zwartgroen.nl is een groothandel in onderhoudsarme tuinproducten. In onze webshop vindt u al onze producten, zodat alles makkelijk te bekijken en bestellen is. We hebben een gespecialiseerd van medewerkers voor u klaar staan, zodat we al uw vragen van een deskundig antwoord kunnen voorzien. Daarnaast hebben we een enthousiast installatie team klaarstaan die u bijvoorbeeld kan helpen bij het leggen van kunstgras of bij het installeren van de gootdrain.

Het assortiment

Hieronder zullen we u wat meer vertellen over ons assortiment en onze mogelijkheden.

Kunstgras

Wij zijn de kunstgras specialist van Noord-Holland en bieden u een breed assortiment kunstgras. Kunstgras heeft enorm veel voordelen ten opzichte van echt gras: Het is onderhoudsarm, goedkoop, duurzaam, kind- & diervriendelijk en het biedt veel mogelijkheden. Naast het kunstgras leveren we ook alle benodigde accessoires!

Worteldoek

We hebben een breed en diep assortiment worteldoek. U vindt bij onze vele soorten en maten gronddoek. U kunt bij ons zowel volle rollen bestellen, als standaard pakketten en maatwerk. Daarnaast hebben we verschillende soorten: Aziatisch worteldoek (wit en zwart) en Europees worteldoek in verschillende kwaliteiten: 90 gram, 100 gram, 130 gram & 200 gram. We leveren zowel woven als non-woven worteldoek. Kortom, u vindt altijd wat u zoekt!

Net

U kunt bij Zwartgroen verschillende soorten net kopen. Denk bijvoorbeeld aan windbreeknet, vogelnet, volliérenet, veiligheidsnet, aanhangernet en steigernet

Veel van deze netten kunnen wij leveren in volle rollen en standaard pakketten, maar we kunnen de netten ook in maatwerk leveren. Via de productpagina’s kan u de gewenste maten invoeren!

Overige producten

Naast deze productcategorieën hebben we nog veel meer in ons assortiment. Nieuw in ons assortiment zijn bijvoorbeeld, grind, split & zand, daarnaast zijn ook ijzerwaren en tuingereedschap in ons assortiment opgenomen. U vindt bij ons eveneens grindplaat, robotmaaiers, grasprotectors, tie-rips, rubber-tegels, tentdoek en schaduwdoek.

We willen graag uw aandacht richten op de gootdrain, dit is een handig stuk gaas. Het gaas kan in de dakgoot gelegd en voorkomt dat de goot verstopt raakt door bladeren.

Installatie mogelijkheden

We verkopen niet alleen allerlei materialen, we komen ook graag op locatie bij u langs om de installatie van de materialen te verzorgen. Ons gespecialiseerde team kan bijvoorbeeld het kunstgras komen aanleggen in uw tuin of op uw balkon, daarvoor hebben we verschillende mogelijkheden. Op onze kunstgraspagina kunt u deze bekijken!

Daarnaast kunnen we u ook helpen bij het installeren van de gootdrain. We maken dan de goot schoon en zorgen dat de gootdrain er netjes in komt te liggen.

Heeft u ergens anders hulp bij nodig? neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

Contact

Heeft u nog vragen over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

✉ info@zwartgroen.nl ☎ 0228 – 74 81 23

Share this post