Rubber tegels kopen? Lees hier meer over de voordelen van rubberen tegels.

Rubber tegel / Rubber tegels

Rubber tegels kopen? Lees hier meer over de voordelen van rubberen tegels.

Wilt u rubber tegels bestellen? Rubber tegels zijn uitermate geschikt om een mooi terras aan te leggen. Lees hieronder meer over de voordelen.

Rubber tegels

Rubber tegels worden ook wel rubberen stoeptegels genoemd. Deze tegels kunnen een terras een leuk uiterlijk geven of de veiligheid in speeltuinen bevorderen door de gegarandeerde valhoogte. Rubber tegels zorgen voor een valdemping en dus voor meer veiligheid.

Rubber tegels voor veiligheid

Het is uiteraard niet de bedoeling dat een kind iets breekt tijdens het spelen, het grootste verschil zit dan ook in de veerbaarheid van de rubber tegels zodoende zorgen ze ervoor dat blessures voorkomen kunnen worden. De valhoogte is bij onze rubber tegels gegarandeerd. De rubber tegels hebben geen geïntegreerde pennen, worden tegen elkaar aangelegd en blijven door hun gewicht goed liggen.

Voordelen rubber tegels

  • Rubber tegels zorgen voor valdemping;
  • Rubber tegels zijn duurzaam;
  • Rubber tegels zijn gemaakt van gerecycled materiaal;
  • Rubber tegels zijn slijtvast;
  • Rubber tegels zijn onderhoudsarm.

 

Rubber tegels assortiment

Wij hebben een ruim assortiment met rubberen tegels. Staat uw rubberen tegel er niet tussen of heeft u advies nodig over de rubberen tegels? Wij vertellen u graag meer over de rubber tegels. Klik hier voor contact. 

Share this post