Er is een nieuwe container worteldoek binnen! Bestel snel uw pakket of rol!

Worteldoek container

Er is een nieuwe container worteldoek binnen! Bestel snel uw pakket of rol!

Er is een nieuwe container worteldoek binnen! Bestel snel uw pakket of rol!

Vandaag is er een nieuwe container worteldoek binnen gekomen met 400 rollen worteldoek. Ondertussen staat alles weer netjes op pallets gestapeld, na bijna 5 uur werken met 6 man. Met deze rollen op voorraad zijn we helemaal klaar voor het komende seizoen.

De container kwam net op tijd want we hebben vandaag alweer ruim 100 rollen verkocht. Wilt u niet te laat zijn? Bestel dan gauw via onze website uw pakket of rol worteldoek!

Worteldoek

Anti-worteldoek is een doek dat is geweven uit zwart polyester. Het heeft als voordeel dat het wel water maar geen licht en wortelgroei doorlaat.

Worteldoek in verschillende maten

Worteldoek is op rol, in standaardpakketten en in maatwerk verkrijgbaar en in verschillende breedtes: 0.5, 1.05, 1.25, 1.65, 2.1, 3.3, 4.2 en 5.2. Ook hebben we verschillende kwaliteiten, we kunnen u een 110 grams Aziatische kwaliteit (zwart en wit) aanbieden of een Europese variant in 100, 130, 160 of 190 gram.

Worteldoek

Voordelen worteldoek/ anti- worteldoek

  • Worteldoek is waterdoorlatend.
  • Worteldoek gaat wortelgroei tegen.
  • Worteldoek biedt stabiliteit aan de grond.
  • Worteldoek van Zwartgroen.nl is duurzaam en gaat lang mee.
  • Makkelijk te bevestigen met grondpennen

Waarom Worteldoek?

Waarom is het verstandig om worteldoek te gebruiken? Worteldoek leg je onder je bestrating grind of houtsnippers om de groei van onkruid tegen te houden. Stel je maar eens voor hoe het erna een lange tijd uit zou gaan zien als je het gebruik van worteldoek achterwege zou laten. Voor je het weet staat er een heleboel onkruid en mos tussen je tegels of komen er tussen het grind allerlei sprieten onkruid tevoorschijn.

Worteldoekadvies

Hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste worteldoek? Wij vertellen u graag meer over ons worteldoek assortiment. Neem dan contact met ons op!
✉ info@zwartgroen.nl ☎ 0228 – 74 81 23

Share this post