Luxxout Tuinaccessoires

Luxxout Tuinaccessoires

Op zoek naar meer luxe in de tuin of op het balkon? Dan heeft Luxxout wat u zoekt!

Luxxout is een merk die zich identificeert met maatwerk en zeer hoge kwaliteit. Alles gaat tot op de kleinste puntjes precies en ook niet-standaard verzoeken keren zij zich de hand voor om. Wij zijn officiële dealer van Luxxout en hebben in onze showroom dan ook enkele voorbeelden van hun producten staan. Wij kunnen u namens Luxxout helpen met het realiseren van uw droomzithoek!

Luxxout Pergola's

Luxxout Pergola's

Luxxout Pergola’s zijn volledig op maat gemaakt en kunnen worden uitgebreid met allerlei extra’s! Hierbij kunt u denken aan lamellen, verlichting, terrasschermen of zelfs glazen schuifwanden.

Luxxout Terrasschermen

Luxxout Terrasschermen

Luxxout Terrasschermen zien er niet alleen mooi uit, maar schermen de zithoek gelijk ook goed af. Hiermee bieden de terrasschermen de perfecte bescherming tegen zon, wind en regen. Tevens zorgen ze ook gelijk voor een hoekje in de tuin met optimale privacy!

Luxxout lamellen

Luxxout lamellen

Lamellen zorgen voor een privacy, een rustige ambiance en houden zon, wind en regen tegen. De panelen worden volledig op maat gemaakt en kunnen tussen balken of zelfs vrijstaand worden geplaatst.