Last van mollen en molshopen in de tuin? Lees hier wat je er tegen kunt doen!

Mollengaas

Last van mollen en molshopen in de tuin? Lees hier wat je er tegen kunt doen!

U heeft een prachtige tuin met een mooi gazon, maar elk jaar komen de mollen weer terug die ervoor zorgen dat u molshopen krijgt. Mollengaas biedt de oplossing. 

Mollen en molshopen

Mollen maken tunnels in uw tuin. Om het zand uit deze tunnels kwijt te raken, maken mollen molshopen. Ook wel hopen met zand. Mollen graven deze tunnels om zichzelf te voorzien van voedsel.

Voorkomen is beter dan genezen

Mollen zitten overal. U kunt een paar jaar lang geen last hebben van mollen, maar uit het niets kunnen molshopen ontstaan. Mollen en molshopen in de tuin is beter te voorkomen dan te genezen. Mollen graven een heel netwerk van tunnels waardoor de tuin kan gaan verzakken.

Wat u kunt doen tegen mollen in de tuin

Mollengaas biedt de oplossing. Mollengaas biedt bescherming voor uw gazon tegen mollen. Het kan daarom ook wel anti mollengaas worden genoemd. Met mollengaas wordt uw gazon bescherm tegen bulten en andere ophopingen.
U legt het mollengaas onder uw gazon. Hiermee worden de molshopen tegengegaan.

Weg met mollen uit uw tuin!

Weg met de mollen uit uw tuin. Wilt u meer weten over wat u kunt doen tegen mollen? Onze experts staan graag voor u klaar en adviseren u graag over mollen. Klik hier voor onze contactgegevens. 

Share this post