Kunstgras

Kunstgras: Meer tuin, minder onderhoud

Kunstgras is een kunstmatige variant van gras en wordt voor verschillende doeleinden toegepast. Kunstgras in de tuin heeft een aantal belangrijke pluspunten. Allereerst kost het veel minder tijd voor onderhoud. Met kunstgras hoeft u immers niet meer te maaien, trimmen of onkruid te wieden. Daarnaast scheelt kunstgras u ook geld. Uw hoeft uw kunstgras natuurlijk niet te voorzien van bemesting, kalk en hoeft ook geen maaier aan te schaffen! Wat u nog wel moet doen? Zo nu en dan de grasmat schoonhouden en goed vegen. Kortom: slechts een paar kleine handelingen in vergelijking met het onderhoud van een gewone grasmat. Kunstgras heeft dus alleen maar voordelen!

Kortingscode met Kunstgras samples

Bent u geïnteresseerd in kunstgras, maar weet u niet welke soort kunstgras u wilt bestellen? Bestel dan snel kunstgras samples! Besteld u een kunstgras samples, dan krijgt u van ons de verzendkosten terug als u daadwerkelijk kunstgras gaat bestellen!

De BOAZ Grasswall

In samenwerking met de bekende YouTuber BOAZ hebben wij een heuze ‘grasswall’ gemaakt in zijn kantoor. Daarom ook dat we de gebruikte kunstgrasmat naar hem vernoemd hebben. Wilt u ook meer groen op de muur en niet wéér voor standaard behang kiezen, dan is de grasswall voor u een optie!


Kunstgras zelf aanleggen

U kunt uw kunstgras zelf aanleggen met onze handige tips. Lees hier een uitgebreid artikel over hoe u zelf kunstgras aan kunt leggen.

Kunstgras op dakterras


Kom langs in onze showtuin om kunstgras te bekijken!

Wij hebben een uitgebreide showtuin waar u kunstgras kunt bekijken. Gratis parkeren voor de deur en u kunt direct uw kunstgras mee naar huis nemen!
  • Onze showroom

    Industrieweg 5
    1619 BZ Andijk

  • Stuur een mail

  • Bel met ons

    0228 748 123