Kunstgras in de tuin? De top 3 beste kunstgrasmatten

kunstgras in tuin

Kunstgras in de tuin? De top 3 beste kunstgrasmatten

Ben je op zoek naar geschikt kunstgras voor in de tuin? Om je op weg te helpen delen wij in dit artikel onze top 3 kunstgrasmatten. Wil je dieper ingaan op de specificaties van waar je op moet letten bij het aanschaffen van kunstgras? Lees dan het artikel: ‘Kunstgras aanschaffen? 5 tips en tricks’.

Kunstgras Ariana

Ben je opzoek naar een echte multi-tasker? Dan is kunstgrasmat Ariana de perfecte mat voor in de tuin en zelfs op het balkon, rondom speeltoestellen en dakterrassen. De Ariana is namelijk geproduceerd met een hoge dichtheid. Daarnaast beschikt de Ariana over een C-vorm vezel. Dit maakt de mat stevig en weerbaar voor veelvuldig gebruik. Een groot voordeel van dit kunstgrastype is de natuurlijke uitstraling en is daardoor bijna niet van echt gras te onderscheiden.

Kunstgrastype Shimai

Voor mensen met een oog voor detail is kunstgrasmat Shimai een ware uitblinker onder de kunstgrasmatten. Deze mat beschikt over een uitzonderlijke vezelhoogte van wel 67 mm en is uitgeroepen tot de dikste mat van Nederland! De Shimai is een van de meest natuurgetrouwe kunstgrasmatten uit ons assortiment en voelt heerlijk zacht aan onder je voeten.

Kunstgrastype Victoria 45

Bij de meeste kunstgrasmatten is er sprake van een vleug in de vezels. Hierdoor ziet de mat er vaak aan een zijde natuurlijk uit, terwijl hij aan de andere kant glimt. Bij is kunstgrasmat Victoria 45 is dit niet het geval en ben je verzekerd van een prachtig stuk groen, van welke kant je de mat ook bekijkt. Een ander uitzonderlijk voordeel van de Victoria 45 is de kleur van de vezels. Deze mat beschikt namelijk over vier verschillende groentinten en 2-kleurig mosdraad. Dit maakt dat deze mat zeker niet in onze top drie mag ontbreken. De Victoria 45 staat prachtig in tuinen en is daarnaast vanwege het kwalitatieve materiaal ook zeer geschikt voor gebruik door kinderen en huisdieren.

Samples bestellen?

Het kunstgras in het echt bekijken? Klik hier om gratis samples te bestellen of kom bij ons langs in de showroom in Andijk!
Voor meer informatie neem je contact op met onze maatwerkexperts via info@zwartgroen.nl of bel naar 0228 748 123. Tot snel!

Share this post