Houten Pergola’s

Houten Pergola's

Dé pergola dealer

Zwartgroen is een deskundige pergola dealer en installateur. We leveren altijd maatwerk en in overleg is er van alles mogelijk.

Een pergola is een prachtige toevoeging voor uw tuin en kan uitgebreid worden met onze schaduwdoeken, windnetten of de luxe LuxxOut terrasschermen. Tevens zijn de pergola’s ook zeer geschikt voor onze Glazen Schuifwanden, deze zijn er op maat in te werken.

U kunt prachtig toeven onder uw pergola tijdens heerlijk zomerweer.

Alles op maat

Onze pergola’s worden volledig ontworpen naar uw wensen. Vervolgens worden ze gemaakt en geplaatst door onze ervaren timmerman. Alles is handwerk bij de pergola, dus uw pergola is gegarandeerd uniek op alle fronten. Een heuze droompergola!

De pergola is op vele vlakken aan te passen naar uw wensen. U heeft keuze uit verschillende diktes aan palen, alle mogelijke kleuren en ongekend veel ontwerpen. Zelfs als u eigen ontwerpen heeft kan er aan gewerkt worden om deze werkelijkheid te maken!

Standaard worden onze houten pergola’s van Douglas hout gemaakt. Het is namelijk een sterk en duurzaam houtsoort, maar welke nog wel goed verwerkbaar blijft. En natuurlijk ook omdat het een mooie natuurlijke uitstraling heeft. Uiteraard is in overleg ander hout ook zeker mogelijk.

Specificaties op een rijtje

– Gemaakt van Douglas hout
– 10-20 cm dikke palen
– Installatie mogelijk
– Elke gewenste afmeting
– Diverse ontwerpen mogelijk
– Verschillende kleuren
– Mogelijkheid tot extra opties

Uitbreidingen

LuxxOut

LuxxOut terrasschermen worden geleverd in 5 varianten:

Solem – Overkapping
Umbra – Overkapping
Vita – Windscherm verticaal
Vento – Windscherm verticaal
Inova – Windscherm horizontaal

Glazen Schuifwanden

Glazen Schuifwanden zijn ideaal als u uit de wind en regen wilt zitten en toch nog van uw tuin wilt genieten. Toepasbaar op de zijkanten van een pergola. Leverbaar in verschillende kleuren en afmetingen!

Harmonica schaduwdoek

Schaduwdoek

Onze schaduwdoeken zijn ideaal om schaduw te creëren. Het is mogelijk om de doeken makkelijk los en vast te maken, zodat u kunt kiezen tussen zon of schaduw. Toepasbaar als overkapping of winddoek aan de zijkant.

Contact informatie

Wilt u een vraag stellen over onze pergola’s,
een offerte aanvragen of de pergola’s met eigen ogen bewonderen?
Neem dan contact met ons op of kom eens langs in onze showroom!

Logo_zwartgroen white3

We zijn te bereiken op:
[email protected]
0228-748123
Of u kunt ons bezoeken op:
Industrieweg 5 te Andijk.

Kijk onderaan de pagina voor onze actuele openingstijden.