Glazen schuifwanden

Glazen Schuifwanden

Breng het buitenleven naar binnen met de glazen schuifwanden van Zwartgroen. Onze schuifwanden bieden een naadloze verbinding tussen binnen en buiten, terwijl u toch beschermd bent tegen wind, regen en kou. Met onze hoogwaardige schuifwanden kunt u in comfort genieten van het uitzicht op uw tuin.

Voeg glazen schuifwanden toe aan uw pergola, veranda of overkapping en creëer de perfecte balans tussen binnen en buiten. Kies vandaag nog voor Zwartgroen glazen schuifwanden en geniet van het beste van beide werelden.

Outdoor

Voor alle pergola, veranda en overkapping opties is de outdoor schuifwand de beste optie. De zijliggers en rails hebben een dieper profiel, waardoor weer en wind buiten buiten blijven.

Indoor

Voor toepassingen binnenhuis, of voor de variant met een lage drempel. Eventueel kan de zijgeleider vervangen worden door een tochtborstel. Neem voor een advies op maat contact op met ons kantoor.

Installatie

Bij Zwartgroen begrijpen we dat het installeren van glazen schuifwanden een belangrijke stap is in het creëren van de perfecte buitenruimte. Daarom werken we samen met ervaren timmermannen die gespecialiseerd zijn in het installeren van onze glazen schuifwanden.

Om u een idee te geven van de richtprijs voor de installatie van glazen schuifwanden, hebben we foto’s nodig van uw buitenruimte en de plaats waar de schuifwanden moeten worden geïnstalleerd. Op basis van deze foto’s kunnen we een offerte op maat voor u maken en u adviseren over de beste opties voor uw specifieke situatie.

Specificaties

  • 2 tot 6 wanden = ca 1,94 – 5,90 meter
  • 1,97 tot 2,72 meter hoog
  • Diverse kleuren
  • 10 mm dik glas
  • Meelopende wanden – In één keer dicht te trekken
  • Lage drempel: 7 mm
  • Inclusief tocht beperkende strips
  • Diverse handgrepen mogelijk

Contact

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur telefonisch bereikbaar via 0228-748123 of stuur uw (aan)vraag naar [email protected]. Bent u een zakelijke klant? Dan nodigen we u uit om een kijkje te nemen op de pagina voor zakelijke klanten.

Contact opnemen

Wilt u een vraag stellen over onze glazen schuifwanden, een offerte aanvragen of een wand met eigen ogen bewonderen?
Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom!

Logo_zwartgroen white3

We zijn te bereiken op:
[email protected]
0228-748123
Of u kunt ons bezoeken op:
Industrieweg 5 te Andijk.

Kijk onderaan de pagina voor onze actuele openingstijden.