Flatroof & Tuinkamer

Flatroof & Tuinkamer

flatroof tuinkamer

Flatroof Overkapping: modern en functioneel

Upgrade uw tuin naar een nieuw niveau met de FlatRoof overkapping: een moderne, stijlvolle toevoeging die zowel elegant als robuust is. Met zijn optisch platte dak en hoge boeirand geeft deze overkapping uw huis een onmiskenbaar verfijnde uitstraling. Of u nu op zoek bent naar een verhoogde esthetiek of extra beschutting tegen de elementen, de FlatRoof overkapping biedt een perfecte balans tussen functionaliteit en design. Geniet van uw buitenruimte in stijl, terwijl u beschermd bent tegen de zon, regen en wind

Afschermingen

flatroof overkapping

Gehard en gelaagd glas

Met ons unieke schuine dakglas is waterafvoer een eenvoudige en efficiënte taak. Gehard en gelaagd voor extra stevigheid, biedt dit glas tot 5 keer meer weerstand dan gewoon glas en is het beter bestand tegen plotselinge temperatuurwisselingen. Dit betekent dat onze overkapping niet alleen functioneel is, maar ook duurzaam en betrouwbaar, waardoor u jarenlang kunt genieten van uw buitenruimte zonder zorgen.

Solide constructie met naadloze afvoer

Onze overkapping is ontworpen met uw gemak in gedachten. De geïntegreerde goot, ondersteund door twee vierkante staanders, biedt niet alleen een naadloze afvoer, maar ook een solide constructie. Voor nog meer stabiliteit worden extra lange staanders zonder voetplaten meegeleverd. Bovendien zijn de zij- en tussenliggers uitgerust met glasprofielen en rubbers, waardoor de montage moeiteloos en efficiënt verloopt, en u kostbare tijd bespaart. Met deze doordachte details maken we het realiseren van uw droomoverkapping nog eenvoudiger.

flatroof overkapping
flatroof overkapping tuin

Extra: kies voor LED verlichting en/of glazen schuifwanden

Onze overkapping biedt niet alleen beschutting tegen de elementen, maar ook de mogelijkheid om het hele jaar door van uw buitenruimte te genieten. Met de optie voor prachtige LED-verlichting en/of glazen schuifwanden kunt u ‘s avonds genieten van de sfeer en zelfs bij minder weer comfortabel buiten zijn. Transformeer uw buitenleven met onze veelzijdige overkapping en verleng uw tijd in de frisse lucht, ongeacht de omstandigheden.

Extra's

Extra opties

  • Glazen (steellook) schuifwanden
  • Keuze uit glaskleur blank of brons
  • Vaste wanden d.m.v. aluminium kozijnen/hout
  • LED spots
  • Onderdak plissé zonwering
pergola flatroof overkapping
flatroof overkapping

De flatroof overkapping wordt geleverd inclusief:

  • Gehard en gelaagd dakglas
  • Extra lange staanders voorzien van voetplaten
  • Zij- en tussenligger zijn reeds voorzien van glasprofielen incl. rubbers