Een terrasscherm aanschaffen? 3 tips en tricks

Terrasscherm Inova
Terrasscherm Vento

Een terrasscherm aanschaffen? 3 tips en tricks

Ben je op zoek naar een kwalitatief terrasscherm? Terrasschermen bestaan in allerlei soorten en maten en worden voor verschillende doeleinden gebruikt, zoals ter bescherming tegen felle zon en tocht. Wij hebben onze top 3 terrasschermen van Luxxout op een rij gezet om je op weg te helpen!

Terrasscherm Inova

Ben je op zoek naar een echte multitasker? Dan is terrasscherm Inova de juiste keuze. De Inova is geliefd vanwege haar veelzijdigheid en kan gebruikt worden als windscherm, regenscherm, privacyscherm of als zonnescherm. Geniet bijvoorbeeld van de zon, zonder last te hebben van wind of tocht. De Inova werkt door middel van een zijdelings uitrolsysteem en is daarom de ideale oplossing voor afscherming bij het zwembad en jacuzzi, maar ook voor het balkon, veranda en terras. Door het gebruik van duurzame materialen zoals aluminium is dit terrasscherm bestand tegen allerlei weersomstandigheden en gaat de Inova tot wel jarenlang mee.

Bekijk hier terrasscherm Inova.

Terrasscherm Vento

Ben je op zoek naar een combinatie van gemak en stijl? Terrasscherm Vento beschikt over zowel een moderne uitstraling als over een groot gebruikersgemak. Dit scherm wordt veelal gebruik op het terras en veranda. Met behulp van een stevige slingerbediening zet je het scherm naar beneden uit en creëer je binnen een handomdraai een windvrije plek. Zo geniet je ook in het najaar van het buitenleven.

Bekijk hier terrasscherm Vento.

Terrasscherm Vita

Ben je op zoek naar privacy? Terrasscherm Vita beschikt over een verticaal rolsysteem en creëert met het juiste doek met gemak meer privacy. De perfecte oplossing om je veranda te transformeren in je favoriete plek! Kies je toch voor een ander doek? Dan kan de Vita ook gebruikt worden als zonwering en als bescherming tegen wind en regen. Dit geeft een nieuwe dimensie aan het tuinleven!

Bekijk hier terrasscherm Vita.

Kleuren, soorten doek en afmetingen

Onze terrasschermen van Luxxout zijn geheel samen te stellen naar je eigen smaak:

  • Kies de gewenste kleur van het doek en de bijbehorende cassette.
  • Kies het soort doek (windscherm, een regen & zonnescherm of een privacyscherm)
  • Kies de juiste afmetingen (lengte en breedte op maat bestelbaar).

Offerte opvragen

Wil je meer weten over onze Luxxout terrasschermen? Vraag dan een offerte op via info@zwartgroen.nl of bel naar 0228 748 123. Onze maatwerk specialisten helpen je graag bij het maken van een juiste keuze. Bekijk ook eens onze website: klik hier.

Share this post