CAPI – Design potten

CAPI - Design potten

Capi europe

Capi Europe maakt bijzondere design bloempotten voor binnen en buiten. Met hun verschillende stijlen en texturen is er voor iedereen een passende bloempot. Een deel van hun productie vindt plaats in hun eigen fabriek in Tilburg. Naast het eigentijdse design hebben Capi bloempotten een hoge kwaliteit. Ze zijn licht van gewicht – ondanks het robuuste exterieur – en ze zijn weerbestendig.

Bloempotten voor in iedere tuin, ieder interieur, terras of balkon. Voor elke plant en elke stijl. Alle bloempotten hebben een eigen design en zijn beschikbaar in vele kleuren en modellen. Daarnaast zit er op de potten maar liefst 10 jaar garantie, omdat zij geloven in de kwaliteit van dit product.

Sfeerimpressie capi pot

CAPI - Clay collectie

De Clay collectie is een nieuwe textuur binnen de Made in Holland collectie. De ‘Clay’ textuur is geïnspireerd op gebroken klei. Klei die tijdens het natuurlijke proces van vloeibaar in harde materie verandert en barst. Een pure vorm van de natuur, net als de andere bloempotten uit onze Nature collectie.

De Capi Nature Clay collectie vormt met de stoere, natuurlijke look in combinatie met natuurlijke basiskleuren, een mooi design object in huis of tuin. De collectie is verkrijgbaar in 2 modellen. De mooie kleur wordt behouden door met de meest hoogwaardige kleurstoffen te werken. Hierdoor zijn ze UV bestendig. Laat jouw bloempot dus gerust stralen in de zon.

Sfeerimpressie capi pot
Plantenbak Capi antraciet
Capi pot zwart ovaal

Producteigenschappen

  • Indoor & outdoor
  • Isolatielaag
  • Vorstbestendig
  • UV-bestendig
  • Breukbestendig
  • Lichtgewicht
  • Recyclebaar
  • 10 jaar garantie

De oranje laag

De Made in Holland bloempotten hebben een unieke isolatielaag. Deze laag is te herkennen aan de oranje binnenkant van de bloempotten. Deze oranje laag is niet alleen een knipoog naar de Nederlandse productie, maar is ook erg functioneel. Wist je dat deze bloempot de wortels van de plant beschermt? De oranje isolatielaag zorgt voor een constante temperatuur in de pot en hij houdt het water langer vast, dus je hoeft de plant minder snel water te geven. Tijdens hete zomers zorgt de isolerende werking voor een aangename temperatuur in de pot, maar in de winter beschermt de isolatielaag tegen kou en zelfs vorst.

Sfeer impressie capi pot

10 jaar garantie!

Op elk product van Capi zit garantie. De bloempotten van Nederlandse productie hebben een garantie van 10 jaar op productiefouten. Mocht er tijdens de serviceperiode iets gebeuren met jouw Capi pot, neem dan gerust contact op met hun servicemanagers. Zij helpen je graag verder! Stuur een mail naar: service@capi-europe.com of bel naar +(0)13 511 50 50. Uiteraard kun je ook bij hun servicemanagers terecht voor vragen over jouw Capi product.

Capi plantenbak groot rond zwart bruin