Aluminium Pergola’s

Aluminium Pergola's

Op zoek naar een moderne pergola? 

Bij ons bent u aan het juiste adres voor prachtige pergola’s. Zo werken we samen met Luxxout om de mooiste moderne pergola voor u te maken, volledig op maat gemaakt.

De pergola’s zijn gemaakt van een stevig, maar lichtgewicht, aluminium. Dat maakt dat de pergola’s enorm duurzaam zijn en vele jaren zullen blijven staan, en dit zonder al teveel omkijk.

Daarnaast zijn de aluminium pergola’s eindeloos aan te passen naar uw wensen. Uw pergola kan in allerlei maten gemaakt worden, en in elke mogelijke kleur gecoat worden. Hiermee is iedere pergola uniek en geheel uw eigen creatie.

Afschermingen

Zonwering

Er zijn natuurlijk een hoop opties mogelijk om uw pergola nog unieker te maken en aan te passen naar uw benodigdheden. Heeft u veelal last van een felle zon in uw zithoek dan is een van Luxxout’s luxe zonwering schermen misschien wel de oplossing voor u.

U heeft hierbij keuze uit de chique en stijlvolle Luxxout Solem welke een wat zachtere sfeer neerzet met zijn harmonica-bergingstechniek, of de mooie strakke Luxxout Umbra welke een zonwering oplossing biedt die net zo modern oogt als het aluminium frame zelf.

Elk van de twee zonweringen heeft zijn eigen kleine voor- en nadelen ten opzichte van elkaar, dus uiteindelijk komt het neer op persoonlijke voorkeur. Beide doeken zijn gewoon beschikbaar in een tal verschillende kleuren en kunnen op maat gemaakt worden zodat ze altijd perfect in uw pergola passen!

Windschermen

Daarnaast heeft Luxxout ook de perfecte oplossing wanneer u vaak op de wind zit in uw tuin of zithoek. Ze bieden maar liefst 3 verschillende type windschermen aan, elk met hun eigen gespecialiseerde toepassing.

Uiteraard zijn de windschermen, net als de zonneschermen, in alle mogelijke afmetingen te krijgen en zijn ze dus volledig af te stellen op uw pergola voor de perfecte afwerking.

De Luxxout Inova is hét doek om grote afstanden te overbruggen. Deze wordt horizontaal uitgerold en wordt veelal toegepast om een ‘zijwand’ te creëren. Het doek staat goed strak en sluit ook mooi af aan alle zijden.

De Luxxout Vita is de verticale oplossing van Luxxout’s windschermen. Deze trekt u naar beneden en bevestigt u vervolgens aan de haken die op vaste punten gemonteerd kunnen worden. De Vita is vooral geschikt voor de wat smallere of juist de hogere vlakken die u wilt afschermen.

Ten slotte is er nog de Luxxout Vento, het broertje van de Luxxout Vita. Ook dit scherm wordt verticaal uitgerold, echter wordt dit gedaan met behulp van een draaistok. Dit heeft als voordeel dat er niet per se haken nodig zijn en dat het scherm tot elke gewenste hoogte uitgerold kan worden.

Extra's

Verlichting

Zit u graag ‘s avonds in de tuin, dan kan het wel eens fijn zijn als er iets van verlichting aan kan. Gelukkig is het zeer eenvoudig om verlichting in te laten bouwen in uw aluminium pergola.

U kunt vrijwel elk type verlichting in laten bouwen. Van sfeervolle schemerlampen tot felle spots waarbij je lekker kan lezen. Zelfs dimbare lampen en verlichting op afstandsbediening valt binnen de mogelijkheden voor het inbouwen.

Lamellen

Als de Luxxout doeken niet uw voorkeur hebben kunt u ook de keuze om lamellen in het frame van de pergola in te laten bouwen. Dit biedt een mooi alternatief voor de doeken, en ziet er een stuk robuuster uit. Dit geeft de pergola een stevigere en meer solide uitstraling.

De lamellen zijn uitermate geschikt om zowel de zon als de wind op te breken. Ze kunnen zowel horizontaal als verticaal bevestigd worden, en kunnen in elke gewenste helling gemonteerd worden. Heeft u liever verstelbare lamellen, dan kan dit natuurlijk ook!

Standaard zijn de lamellen van aluminium, net als de rest van het frame. Maar als u het mooier vindt kunt u de lamellen ook in 2 types hout bestellen. U heeft dan de keuze uit Red Cedar hout, welke een egale lichtbruine tint heeft met kleine nerven, wat resulteert in een rustige uitstraling. Of u kunt kiezen voor Fraké Noir hout, welke een stuk donkerder en robuuster uitvalt met z’n uitstraling.

Montage

Zodra uw pergola gemaakt is wordt deze bij u thuis als bouwpakket geleverd. Deze kan dan door onze klusman of een van Luxxout’s installateurs in elkaar gezet worden.

Wilt u de pergola liever zelf in elkaar zetten, dan is dat ook geen enkel probleem. De pergola’s zijn eenvoudig in elkaar te zetten en door het lichte gewicht van het aluminium zijn de balken ook niet heel zwaar. Met behulp van de koppelstukken zijn de balken dan ook eenvoudig aan elkaar te bevestigen.

Ook de montage van de verlichting gaat heel gemakkelijk gezien de balken hol zijn van binnen. Eventuele bedrading kan er daardoor zonder moeite doorheen gespannen worden naar de juiste plekken.

 

Contact informatie

Wilt u een vraag stellen over onze pergola’s,
een offerte aanvragen of de pergola’s met eigen ogen bewonderen?
Neem dan contact met ons op of kom eens langs in onze showroom!

Logo_zwartgroen white3

We zijn te bereiken op:
[email protected]
0228-748123
Of u kunt ons bezoeken op:
Industrieweg 5 te Andijk.

Kijk onderaan de pagina voor onze actuele openingstijden.