Met behulp van onze cortenstaal kantopsluitingen maak je duurzame en stijlvolle borderranden voor een grasrand, gazon of tuinpad. We bieden kantopsluitingen van cortenstaal in verschillende vormen en afmetingen.

Cortenstaal kantopsluitingen in vele vormen en afmetingen

Met behulp van ons ruime assortiment cortenstaal kantopsluitingen creëer je eenvoudig iedere gewenste vorm in de tuin. Zo leveren we Cortenstalen kantopsluitingen in verschillende afmetingen en hoogtes. Creëer de perfecte cortenstaal look in je tuin!

Wat zijn borderranden van Cortenstaal?

Cortenstaal is een koperhoudende staalsoort. Zodra je een product van Cortenstaal buiten zet komt er een roestlaag op. Tijdens het roestproces kleurt het materiaal langzaam naar de typische oranjebruine roestkleur. Het roesten zorgt voor een onverwoestbare laag. Onze cortenstaal borderranden worden veelal gebruikt als afscheiding bij een grasrand, tuinpad of gazon.

Cortenstaal kantopsluitingen bestellen?

Al onze cortenstaal kantopsluitingen zijn gemakkelijk online te bestellen. De standaard producten zijn snel leverbaar omdat wij een grote voorraad hebben. Uiteraard is ook maatwerk mogelijk voor onze cortenstaal borderranden. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn of wil je een vrijblijvende offerte? Neem voor meer informatie contact met ons op.